Om oss

Bobafett.se öppnade den 1 juni 2010, då under namnet Stormtrooper.nu. Målet med sidan är att samla så mycket Star Wars-relaterat material som möjligt på så sätt att vi blir den främsta portalen i Sverige som berör ämnet. Vi kommer att skriva artiklar, nyheter, posta bilder samt slänga upp ett forum för fans.


Kort om oss

Kent Wallin, Stockholm – Spelrecensent och skribent
När jag var liten så hyrde min Pappa nog en hel del filmer varje vecka men de filmerna som satte djupast spår var nog Stjärnornas krig filmerna, inte nog med det utan jag växte upp under den goda tiden man kunde gå på leksaksaffärer o vraka bland massor med Star Wars leksaker med.

En vän till familjen hade en son som var en superduktig serietecknare och Star Wars nörd han med, inte nog med att han hade konstruerat en egen ljussabel han hade även massa spännande böcker där man kunde läsa att Anakin ”Darth Vader” trillade ned i en vulkan och var tvungen att ha en rustning på sig för att underlätta andning, något mina kamrater i skolan under 80-talet inte trodde ett dyft på men som nu på senare tid visat sig stämma rätt bra ”In your face suckers!”

Att beskriva mig kortfattat går inte då jag varit o är väldigt aktiv, men jag är en Hembio-Freak med läggning åt det elektroniska/dator o TV-spel. Dessa har jag både servat o modiferat sedan CBS och Nes 8bit kom ut på marknaden, och jag äger några Master Replica ljussablar. Drömmen är väl att som Nilz också få ihop till en eller fler rustningar o stoltsera i.

Ps. Jag föddes samma år som den första filmen kom ut ( Star Wars Episode IV: A New Hope. ) Ds.

Läs artiklar skrivna av Kent

 


Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Säkerhetsfråga