Harrison Ford på benen igen!

Admin 29 juli, 2014 22:22 0

Harrison Ford sågs promenera i Santa Monica Monday utan kryckor och gips i måndags. Att återhämta sig från benbrottet som han råkade ut för, tar normalt sett mellan 8 veckor och 6 månader. Oddsen för att en så pass gammal man skulle återhämta sig på 8 veckor är väldigt låga, men sett till denna bild verkar Harrison på rätt väg!

Harrison-Ford

Artikeln har visats 1 896 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134