Skaffa lifesize version av Han Solo och Boba Fett!

Admin 6 maj, 2014 20:53 0

Sideshow Collectibles släpper nu lifesize versioner av Han Solo (infryst) och Boba Fett. Det är dock inga leksaker för vem som helst då priserna ligger på runt 6999-7500 USD! Personligen tycker jag att dessa är superhäftiga, men även om man hade pengarna… var skulle de stå? Vid köksbordet… eller kanske badrummet? 😉

För den som har råd går det att beställa dessa på Sideshow Collectibles hemsida.

hansolo

bobafett

Artikeln har visats 1 571 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134