Officiellt! Star Wars: Episod 7 inspelningen har påbörjats i Abu Dhabi!

Admin 16 maj, 2014 11:10 0

Nu är det officiellt! Bad Robot lade ut denna bild på sitt Twitter konto idag, med en hint (sanden) om att man påbörjat inspelningarna i Abu Dhabi, dvs Tatooine?
Ryktet gör gällande att man ska spela in där i två veckor, dessutom har Pinewood Studios satt upp en skylt som säger ”EPISODE VII, now filming”.

pinewood

sw7

Artikeln har visats 1 778 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134