Disney’s Bob Iger och Chewie på Pinewood?

Admin 6 maj, 2014 08:39 0

Star Wars publicerade häromdagen en selfie på Instagram med Bob Iger och Chewbacca taggat med ”Chairman’s co-pilot”. Nu spekuleras det om bilden är tagen på inspelningsplatsen för Episod 7. Chewie ser iaf väldigt bra ut och mer som han gjorde i original-triologin, underbart!

Bob Iger & Chewie

Artikeln har visats 1 649 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134