Missa inte Fantasterna ikväll!

Admin 8 april, 2013 12:46 0

Ikväll är det dags för avsnitt 2 i programmet Fantasterna i TV4. Jag får ständigt frågan ”Ska du delta?” och svaret är NEJ. Varför? Tja.. jag tror inte min kunskap är tillräcklig i jämförelse med mina vänner som deltar i programmet och bara tanken att göra bort sig inför hela Sverige är allt för skrämmande. Av denna anledning nobbade jag produktionsbolagets förfrågan att vara en av deltagarna. Ja, jag är en mes! 🙂

I kvällens program tävlar fem personer om allt som har med Star Wars att göra. Frågan är vem som kan mest om George Lucas filmer om ett krig mellan det goda och onda i en galax lång bort. Filmerna om Star Wars har hittills spelat in drygt 27 miljarder kronor vilket gör dem till den mest inkomstbringade filmserien genom tiderna. De tävlande är Andrew Walker, systemtestare från Sollentuna, Oscar Lindh, studerande från Halmstad, Jonas Kempe, leg sjuksköterska, Ödåkra, Johanna Nybelius, första guide Falu gruva från Falun och Thomas Nixon, digitalpedagog från Tullinge.

Missa inte som sagt!

Artikeln har visats 2 870 ggr.