Star Wars Easter Egg i TelNet för Windows XP/Vista/7

Admin 6 juli, 2012 10:01 0

Det har varit känt ett tag, men för er som har missat det vill jag dela med mig om hur man kan se Star Wars A New Hope i Windows. Det här är ett väldigt roligt litet påskägg 🙂

För Windows Vista/7 användare:
1. Tryck på Win tangenten + R
2. Skriv ”C:\Windows\System32\OptionalFeatures.exe”
3. Bocka för ”Telnet Client” rutan och stäng fönstret
4. Tryck på Win tangenten + R
5. Skriv ”telnet towel.blinkenlights.nl”
6. Njut av showen! 🙂

För Windows XP användare:
1. Tryck på Win tangenten + R
2. Skriv ”telnet towel.blinkenlights.nl”
3. Njut av showen! 🙂

Artikeln har visats 2 513 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134