Star Wars Xbox 360 Slim

Kent 4 augusti, 2011 23:19 3

These Aren’t the Consoles You’re Looking For (Actually, They Are!)

LucasArts och Microsoft har presenterat en Limited Edition Star Wars Xbox 360 Slim, inspirerad av de ack så älskvärda R2-D2 och C-3PO robotarna, en R2-inspirerad enhet, en matchande vit Kinect sensor samt en guldfärgad C-3PO controller med el-ledningar som detalj på undersidan.

Den allra första custom Xbox 360 Kinect Bundeln

Limited Edition Kinect Star Wars bndlingen tillgängliga att förbeställa nu ( I skrivande stund i USA ) och kommer att släppas samtidigt med lanseringen av spelet under spelsemestern 2011.

Allt du får i paketet
● Kinect Star Wars-spel *Standardutgåva
● Anpassad R2-D2-tema Xbox 360-konsol med R2 ljudeffekter
● Vit Kinect Sensor
● Anpassad C-3PO-tema Xbox 360 Trådlös handkontroll
● 320 GB hårddisk
● Xbox 360 headset
● Kinect Adventures spel
● Exklusivt nedladdningsbart material

Releasedatum: 30 November
Riktpris: Ca. 3.800 kr

Artikeln har visats 3 817 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134