Olly Moss Star Wars posters

Admin 3 februari, 2011 14:28 7

Den brittiska posterdesignern Olly Moss har verkligen lyckats skapa tre mästerverk. Jag såg detta på tok för sent och missade tyvärr möjligheten att införskaffa dessa, vilka hade varit helt fantastiska att visa upp i sommar på Legoland. 🙁 Nåja, ni får iaf se dessa konstverk på bild här om ni missat dem i slutet av förra året då de sålde slut.

Besök Olly Moss hemsida

Artikeln har visats 2 882 ggr.

(0%) (0%) (0%) (0%)
Inga reaktioner

 • Klas

  Satt där själv och väntade fast sålde slut på dyga minuten så helt omöjligt att komma över en uppsättning. Helt galet med tanke på att de släpptes på en slumpmässig tid.

 • Anonym

  Lite såhär hundra år senare, Klas jag håller på att designa mina egna varianter i vektorgrafik. Om jag blir nöjd kommer jag eventuellt ”sälja” några här. Dvs jag vill bara ha betalt för vad trycket kostar och porto, jag har ju inte rättigheter att tjäna pengar på det så 🙂

 • Lite såhär hundra år senare, Klas jag håller på att designa mina egna varianter i vektorgrafik. Om jag blir nöjd kommer jag eventuellt ”sälja” några här. Dvs jag vill bara ha betalt för vad trycket kostar och porto, jag har ju inte rättigheter att tjäna pengar på det så 🙂

 • Tommy

  @ Nilz
  Hur gick det med dina varianter?

 • Tommy

  @ Nilz@nilz:disqus 
  Hur gick det med dina egna varianter?

 • Jag har dessvärre inte hittat någonstans där det lönar sig att trycka mina egna, men jag tänkte ta tag i det inom kort. Kommer att publicera mina egna när jag färdigställt A New Hope postern 🙂

 • http://www.bobafett.se/images/rotj-poster.jpg Här är ett smakprov på den jag jobbar på just nu, som sagt är mest inspirerad av proffset Olly Moss, men kan självklart inte göra mina på ngt annat sätt än mitt. 🙂