STAR WARS x ADIDAS 2011 förhandstitt

Admin 23 januari, 2011 11:46 0

I år kommer nästa kollektion Star Wars-kläder från Adidas. Förra årets kollektion var en succé som snabbt sålde slut, här får ni en förhandstitt på vad som kommer släppas under årets gång.

UPPDATERING: En del av dessa produkter går nu att köpa i Sverige på bl.a. Caliroots och Sneakers N Stuff.

Artikeln har visats 9 070 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134