Star Wars Pop! Series bobble heads

Admin 20 januari, 2011 16:58 0

Funko kommer inom kort att släppa bobble heads i Star Wars-tema baserat på sina egna söta figurer. Man har tidigare släppt omgångar baserade på figurer från DC Comics och Marvel mm. De som är först ut i den nya omgången är figurer som Darth Vader, Prinsessan Leia, Chewbacca, Han Solo, Yoda, Greedo och Stormtrooper. I kommande omgång ryktas det om bl.a. Luke Skywalker, Gamorrean Guard, Boba Fett, Ben Kenobi, Darth Maul och C-3PO.

Försäljningen börjar i februari men redan nu går det bra att förhandsboka i den officiella shoppen på starwars.com och de kostar 9,99$ (USD) styck.

.

Artikeln har visats 2 717 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134