Monster Mash-Ups Bobble Heads

Admin 11 oktober, 2010 18:27 2

Nu inför Halloween har nya Bobble Heads släppts! Denna gången Starwars-figurer i monsteranda. Dessa består av Darth Vader som Frankenstein, Stormtroopers som skelett, Chewbacca som varulv och Yoda som en Gargoyle (en sorts demon-stenskulptur). Priset för dessa ligger på £12.99, dvs ungefär 143 SEK styck och de går att köpa på den engelska sidan Forbidden Planet.

Artikeln har visats 1 828 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134