Greg Peltz StarWars-porträtt

Admin 19 augusti, 2010 10:54 0

Min vän Jonas tipsade mig om Greg Peltz blogg, där han har postat ett antal tavlor som han skapat i härlig starwars-anda. Dessa kommer inte gå att trycka upp eftersom Greg inte äger rättigheterna till karaktärerna, men han kommer eventuellt att släppa högupplösta bilder (dvs indirekt säger han ”tryck själv”).

Artikeln har visats 2 143 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134