Star Wars-korsetter

Admin 8 juni, 2010 22:14 0

Är du en Star Wars-intresserad tjej, eller om du har en tjej som accepterar ditt nördiga intresse för Sci-fi, kanske det är läge att köpa en korsett baserad på Darth Vader, eller varför inte en Stormtrooper-baserad? De kostar en del, men det är det kanske värt? 😉

Köp Galactic Lord Corset Costume här
Köp Galactic Trooper Corset Costume här

Artikeln har visats 1 599 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134