Mighty Muggs

Admin 9 juni, 2010 11:09 0

Mighty Muggs är små fräcka gubbar, gjorda av återanvändt material (om man ska tro vad det står på förpackningarna). Jag har hört att dessa säljer på ICA Maxi lite här och var i Sverige, men jag vet inte någon direkt butik som har dem inne som standard. Ett tips är att kika på Ebay eller Forbiddenplanet som har en bra webshop (Brittisk sida så du slipper tullavgifter).

Artikeln har visats 1 231 ggr.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php:134 Stack trace: #0 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/themes/Avenue/single.php(95): emo_vote_display('Inga reaktioner', '1 reaktion', '% reaktioner') #1 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/digital1/...') #2 /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/digital1/...') #3 /home/digital1/public_html/bobafett.se/index.php(17): require('/home/digital1/...') #4 {main} thrown in /home/digital1/public_html/bobafett.se/wp-content/plugins/emo-vote/emo-vote.php on line 134